Predstava ‚‚Poslednja šansa” poslednji put ove sezone


Monodrama ,,Poslednja šansa” po tekstu Mirjane Bobić Mojsilović, a u izvedbi Suzane Petričević, poslednji put ove sezone na sceni Akademije 28 biće održana 20. maja od 20 časova.
Ovu predstavu je pogledalo više od 50.000 ljudi tokom nekoliko godina izvođenja. Publika se iznova vraća u potrazi za bar sat vremena smeha i bezbrižnosti koje nudi ovaj komad. Ipak, priča o Velikom bratu, svetu zabave, „rejtinzima“ i gledanosti, u kome jedna frizerka sa periferije Beograda pokušava da ostvari svoj celoživotni san – da pronađe muža, nije samo jedna prostodušna komedija. Ona govori o običnim ljudima kojima je televizija izgleda poslednja šansa da promene svoj život i ostvare male snove.

Predstava je odnela Zlatnu kolajnu Festivala pantomime i monodrame 2010, prvu nagradu 15. Festivala malih formi, u Srpskom Sarajevu, i prvu nagradu na 9. Međunarodnom festivalu ,,ZLATNI VITEZ” u Moskvi. Igrana je u Americi, Kanadi, Nemačkoj, Švajcarskoj, Engleskoj, Crnoj Gori, Republici Srpskoj kao i širom Srbije.

Karte možete kupiti na biletarnici Akademije 28 po ceni od 600 dinara.

Leave a Comment