Belgrade Youth fair 2016 | Prijave otvorene


EKOF Media Group, uz podršku Ekonomskog fakulteta u Beogradu, poziva vas da budete učesnici Belgrade Youth fair-a  4. i 5. marta 2016 godine, u hotelu Metropol Palace.

Belgrade Youth fair je manifestacija koja kroz besplatna predavanja i radionice mladima pruža priliku da prošire svoja znanja iz oblasti biznisa, turizma, informacionih tehnologija, kulture, medija i mnogih drugih. Glavni cilj manifestacije, pored edukacije mladih i ambicioznih ljudi, jeste i povezivanje mladih sa kompanijama i institucijama u cilju lakšeg zaposlenja.

EKOF Media Group, strukovna omladinska nevladina organizacija sa Ekonomskog fakulteta, bavi se aktivnostima poput vršnjačke edukacije i organizovanjem različitih zabavnih i obrazovnih događaja, u cilju širenja svesti mladih o društvenoj odogovrnosti, pomoći u izgradnji karijere i povećanju zapošljivosti mladih ljudi.

belgrade youth fair slika 42015

Sa Belgrade Youth Fair-a 2015.

Prošli Belgrade Youth fair, održan u Mixer housu-u od 11. do 13. maja, posetilo je preko 1400 studenata i učenika, pri čemu je dodeljeno više od 500 sertifikata sa održanih radionica i predavanja. Takođe, manifestacija pruža mladima mogućnost da svoj CV pošalju tokom cele godine na e-mail manifestacije cv@youthfair.rs. Vaše biografije biće uvrštene u CV bazu koja je konstantno dostupna kompanijama i učesnicima koji manifestaciju podržavaju.

belgrade youth fair 2015

Sa Belgrade Youth Fair-a 2015.

 


Ukoliko ste zainteresovani da budete učesnici Belgrade Youth fair-a, prijave možete izvršiti na sajtu manifestacije http://youthfair.rs/prijavi-se/. Pored popunjavanja osnovnih informacija, za prijavu je važno poslati i CV kako biste se povezali sa uspešnim kompanijama i institucijama i dobili šansu da se zaposlite u oblasti kojom se bavite.

Leave a Comment