мај 23, 2024

Beogradska Nedelja

Најновије вести из Србије на енглеском, најновије вести о Косову на енглеском, вести о српској економији, српске пословне вести, вести о српској политици, балканске регионалне вести у …

Kako je dečji crtani Džoni Dep dobio medalju u Srbiji

Počelo je animiranom serijom srpske produkcije o puffinima. Završiće se u februaru tako što će Džoni Dep dobiti medalju od Aleksandra Voznijaka.

Puffins Impossible, Nova, animirana TV emisija, spin-off najpopularnije serije puffins, Kreirali Daniel Maloney i Peter Nalli.

Ciljana deca, Puffins Impossible Uskoro debituje na Apple TV-u i Amazon Prime Video-u, a u glavnoj ulozi igra holivudski glumac Džoni Dep – 250, pružajući i svoj glas i jasan osećaj za stil za svaku od pet petominutnih epizoda.Puffins Impossible Sjajna priča za sve uzraste. Zabavno je, lepo, smešno, sažeto i edukativno. Zaista sam uživao radeći na ovom projektu i nadam se da će ponovo uspeti Buffins Serija iz koje je izvedena. Posao obavljen za godinu dana je prilično neverovatan. Raduje me što vidim kreativnost naroda Srbije“, kaže Deb.

Za emisiju srpske animacije, Puffins Impossible Bio je to uspeh: to je bila prva tako visokokvalitetna serija koja je u potpunosti proizvedena u zemlji (Arhangel Digitalni srpski (a odskora i rusko govorna) filmska zvezda Miloš Biković, odeća i osnovana producentska kuća u vlasništvu Jervolina i Lejdi Bakardi Zabava, sa sedištem u studijima Iervolino. Balkanska linija И Južni vetar Slava).

Kako prenose lokalni mediji, rad serije obezbedio je posao za oko 100 stvaralaca u prestonici Beogradu. Produkcija je podržana grantom od oko 206 miliona dinara (oko 1,7 miliona evra) Ministarstva kulture Srbije.

Ako je i bilo kakve reakcije vlasti u Srbiji, taj grant je dobro potrošen. Premijerka Ana Brnabić rekla je da kreativne industrije pomažu Srbiji da zaustavi odliv mozgova i da vidi potencijal da se „tehnologija i umetnost spoje“.

Deb upoznaje Vusika

Ono što je zaista dominiralo srpskom štampom u protekle dve nedelje je susret Džonija Depa sa predsednikom zemlje Aleksandrom Vušićem.

READ  Извештај о путовању: Ер Србија, Београд

Vučić je tokom sastanka pohvalio glumca za „mnogo projekata“ koji zapošljavaju „mnogo mladih“ i otkrio da će Debi odlikovati dostojnom medaljom.

Obično, 15. februara, na Dan države Srbije, predsednik izdaje razne ordene i medalje.

„Ponosan sam na odluku da dodelim orden za zasluge. Biće velika čast doći u Srbiju 15. februara i prisustvovati zvaničnoj ceremoniji. Nastaviću da radim na poboljšanju vaše divne zemlje“, rekla je Deb pre nego što se srela sa gomilom obožavalaca ispred zgrade i uzvikivala autograme.

Što se tiče Srbije, njena međunarodna reputacija je i dalje stabilna, a svaka mogućnost promocije po prezimenu je dobrodošla.

OK iako produktivno Puffins Impossible Animacija će pomoći da se postavi na mapu kao dobro mesto za pripremu punjenja.

Ali mala zvezda moć svakako ne utiče.


Za razliku od mnogih sajtova sa vestima i informacijama, Rastuća Evropa Slobodno za čitanje, uvek će biti. Ovde nema zida za punjenje. Mi smo nezavisni, povezani ili predstavljamo bilo koju političku stranku ili poslovni subjekt. Želimo najbolje za rastuću Evropu, ništa više, ništa manje. Vaša podrška će nam pomoći da nastavimo da širimo vest o ovom divnom regionu.

Možete doprineti Evo. Хвала.

Evropa u nastajanju podržava nezavisno novinarstvo