јун 23, 2024

Beogradska Nedelja

Најновије вести из Србије на енглеском, најновије вести о Косову на енглеском, вести о српској економији, српске пословне вести, вести о српској политици, балканске регионалне вести у …

Produkcija: Prva animirana serija sa Džonijem Depom koja se snima u Srbiji

Beograd: Namenjen produkciji i globalnoj distribuciji prve sezone prve animirane serije nastale u Srbiji. Puffins Impossible – Series, Završeno. Ovo je spin-off popularne serije Buffins, sa Džonijem Depom u glavnoj ulozi. Deb je došla u Beograd da promoviše projekat.

Serija, sa petominutnim epizodama, naišla je na podršku Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, I nastao je u studiju za proizvodnju animiranog sadržaja Irvolino Studios, u vlasništvu Andree Irvolino i Lady Monike Bacardi, koje su osnivači matične kompanije Irvolino & Lady Pogardi Entertainment. Producent by Archangel Digital Studios, Osnovao glumac/producent Miloš Piković.

Glas i izgled glavnog junaka Džonija Bafa zasnovani su na Džoniju Depu.

Prva sezona će imati 18 epizoda.

Puffins Impossible Sjajna priča za sve uzraste. Zabavno je, lepo, smešno, sažeto i edukativno. Zaista sam uživao radeći na ovom projektu i nadam se da će ponovo uspeti Buffins Serija iz koje je izvedena. Posao obavljen za godinu dana je prilično neverovatan. Samo sam srećan zbog kreativnosti naroda Srbije“, rekao je Džoni Dep.

„Produkcija ovakve serije važna je ne samo za Irvolino Studios i Archangel Digital Studios, već i za srpsku kreativnu industriju. Puffins Impossible Prva animirana serija napravljena u Srbiji prati najviše svetske standarde. Ovo je ogroman iskorak za domaći kreativni sektor. Još jednom želim da se zahvalim Milošu Bikoviću što me je pre godinu dana ubedio da u Srbiji možemo da stvorimo sve što možemo da zamislimo sa najboljim umetnicima koji ovde rade. I Srbija“, rekao je Andrea Irvolino.

„Ovo je ogroman uspeh za domaće umetnike. Uspeli smo da zajedno pokrenemo industriju animacije, zahvaljujući inovativnim tehnologijama i jedinstvenom cevovodu koji smo uvezli u Srbiju, dajući tako našim kreatorima priliku da rade na kvalitetu. Neki od najvećih svetskih studija “, rekao je Miloš Piković.

READ  Стив Кларк открива како су сениори подстакли Шкоте на кључну победу против Србије

Тхе Puffins Impossible Serija će uskoro biti dostupna za strimovanje na vodećim svetskim platformama, uključujući Apple TV.

Irvolino Studios Trenutno posluje u dva grada, Beogradu i Novom Čadu, i zapošljava više od 100 članova. Planovi su da se grupa proširi na 600 do 2026. godine.

Информације о производу:

Proizvođači:
Irvolino Studios (Србија)
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Da biste ga videli, JavaScript mora biti omogućen.

Archangel Digital Studios (Србија)
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Da biste ga videli, JavaScript mora biti omogućen.

дуг:
Voditelj: Peter Nalli
Uloge: Džoni Dep
Producirali: Andrea Irvolino i Monica Bacardi, Irvolino & Lady Bacardi Entertainment
Producenti: Miloš Piković i Dodžana Želc, Archangel Tidal Studios