Rap Skillz liga zatvara 3. sezonu u Beogradu!


Nakon odličnog prošlogodišnjeg Title Matcha u Zagrebu, Rap Skillz dolazi u Beograd! Ovaj put najbolje battle rap glave ugostit će klub Elektropionir, u subotu 16.12.2017.

 

U Title Match borbi trenutnom Rap Skillz prvaku Randomu medalju će pokušati uzeti Karizmatik. Ostali parovi takođe su pomno odabrani te se za novu titulu Newcomer Of The Year 2017. bore Noti Limun i Spinoza, a održaće se i promo battle između Veba i Arota. U ring takođe ulaze Samuraj Krek i Lejdi Lerdi te Nesklad i Mali Princ.

 

Celi event će nadgledati sudije koje će imati i najteži zadatak večeri, a neki od njih su Coby, Struka, Kendi, DJ Mrki i Mlata.

Karte je moguće kupiti na dan događaja na ulazu kluba po ceni od 400 dinara. Ne sumnjamo da će ovog puta u Elektropioniru uz odzvanjanje najboljih battle rap tekstova i gromoglasnih reakcija publike zabava biti zagarantovana.

 

Ako kojim slučajem ne stignete na događaj, betlove ćete moći i naknadno pogledati na zvaničnom YouTube kanalu Rap Skillz lige koji trenutno broji preko 4 miliona pregleda i svakodnevan rast pretplatnika.

 

Naš predlog je da svakako proverite Facebook event: bit.ly/TitleMatch2017, pokupite ekipu i 16.12. dođete u Elektropionir. Vidimo se!

 

 

 

Dodatni linkovi:

Rap Skillz Facebook page: www.facebook.com/RapSkillzChannel

Rap Skillz YouTube kanal: www.youtube.com/user/RapSkillzChannel

Leave a Comment