Elemental u Domu omladine Beograda u maju!


Koncert hrvatskog benda Element biće održan 6. maja u Domu omladine Beograda.

Nakon ogromnog uspeha pobranog na koncertu u Hali sportova pre dve godine, kada je Elemental nastupio sa Markom Šelićem Marčelom, ovaj hrvatski sastav postao je još popularniji među beogradskom publikom.

Tokom devetanestogodišnje karijere, Elemental je snimio sedam albuma i evoluirao iz hip-hopa u raznovsnu muzičku paletu koju nudi svojoj publici svakim nastupom.

Od prve pesme do danas, Elemental kroz svoje stihove ukazuje na probleme koji potresaju društvo, a naročito mlađu populaciju. Oni ukazuju na političke manjkavosti, odnose u porodici, u prijateljskim grupama i na ulici, nezaposlenost, nasilje i mnoge druge teme koje potresaju i srpsko i hrvatsko društvo.

–Bend smo koji igra na granici nemogućeg i to čini uspešno. Ne osećam da sam bilo kojom pesmom ili albumom izdala ono u šta verujem – kreacija mora da bude slobodna, moramo da budemo ono što jesmo, autentični i da stojimo iza svojih reči i muzike – rekla je harizmatična Mirela Priselac Remi.

Poslednji album „Tijelo“, koji je objavljen prošle godine povodom osmanestogodišnjice rada, predstvlja prvi dvostruki studijski album sa 18 pesama, ali i prvo izdanje Elementala za sopstveni label „383 Records“.

Publika u Beogradu će imati priliku da na Đurđevdan sluša sada već hitove sa novog albuma poput „Goli i bosi“, „Sve je moje tuđe“, „U duši smo junaci“, ali i nezaboravnim pesmama „Malena“, „Crveno”, „Iz dana u dan“, „Prokleta ljubav“ i mnogim drugim.

Karte možete pronaći u biletarnici DD Tickets (Strahinjića bana 22) i u Win Win radnjama do 12. marta po ceni od 1000 RSD. Kako se koncert bude bližio cena će se rasti od 1150 do 1500 RSD.

 

Leave a Comment