29 марта, 2023

Beogradska Nedelja

Најновије вести из Србије на енглеском, најновије вести о Косову на енглеском, вести о српској економији, српске пословне вести, вести о српској политици, балканске регионалне вести у …

Razlozi zašto se telefoni mogu smatrati računalima

Ljudi postaju svjesniji da mogu učiniti gotovo sve na svojim pametnim telefonima, baš kao i kako koriste svoja prijenosna računala i računala. Oni sada redovito koriste svoje telefone i postaju dio funkcija koje nude korisnicima. Serija HONOR Magic 5, na primjer, pokreće se najnovijim čipsetovima i mobilnim platformama kako bi omogućila ljudima bržu i lakšu komunikaciju nego ikad prije. S telefonima poput ovih, možete se stvarno pouzdati u to da će vaši uređaji djelovati kao računala. Kako su telefoni sada evoluirali da bi postali sličniji računalima u ovo doba?

Razlozi zašto se pametni telefoni sada smatraju moćnim računalima

Sada možete koristiti telefone za obradu dokumenata

Godinama prije, prijenosna računala i računala možete koristiti samo za pisanje dokumenata, pripremu datoteka za obradu podataka i izradu slajdova prezentacije. Imate samo aplikacije koje se mogu koristiti samo ako su instalirane na velikom računalu. Zbog evolucije tehnologije sada imate mobilne aplikacije koje funkcioniraju poput procesora dokumenata u računalu.

Možete pregledavati i uređivati datoteke pomoću aplikacija instaliranih na vašem mobilnom uređaju. Također možete koristiti mrežne aplikacije za izmjene dokumenta koji imate. Prezentacije slajdova sada se mogu raditi pomoću vašeg mobilnog uređaja. Čak i ako ste na putu na posao ili u pokretu, i dalje možete koristiti ove aplikacije za uređivanje svojih dokumenata.

Telefoni su sada opremljeni snažnim hardverom

Granice između telefona i računala doista postaju sve nejasnije zahvaljujući moćnom hardveru koji se nalazi u vodećim telefonima današnjice. Serija HONOR Magic 5 ima najnoviji Snapdragon 8 Gen 2 CPU model s Adreno 740 GPU. Ovaj hardver koristi višestruke aplikacije neprimjetno i bez zastoja. Vaša komunikacija s obitelji i suradnicima bit će glatka i bez gubitka signala zahvaljujući snažnim čipsetima instaliranim na modernim telefonima. Možete igrati igrice, otvarati aplikaciju kamere, pregledavati svoje društvene medije i pisati e-poštu istovremeno sa svojim mobilnim telefonom.

READ  Новак Ђоковић повукао се из Дејвис куп репрезентације Србије

Telefoni sada mogu biti spojeni na internet 24 sata dnevno

Jedna od pogodnosti koje imate sa svojim telefonom je njegova povezanost s internetom tijekom cijelog dana. Telefoni ostaju povezani sa svijetom izvan vašeg cijelog dana kako bi primali e-poštu, obavijesti društvenih medija, važne dokumente putem e-pošte i druge stvari koje su vam važne. Telefoni čak i prednjače u odnosu na računala u ovom pogledu jer se većina računala mora ugasiti kako bi se oporavila i ponovno ubrzala.

Tu su i telefoni koji također omogućuju jednostavno povezivanje na Wi-Fi i Bluetooth. HONOR Magic5 Pro čak ima prvu arhitekturu samostalne antene koja pruža jednu od najboljih veza između Bluetooth uređaja i ubrzava Wi-Fi mreže, kao i sprječava kašnjenje. Možete se pouzdati u to da vaš telefon uopće neće usporiti dok radite na računalu. Vaši drugi uređaji također će funkcionirati najbolje kada ste na mobilnom uređaju.

Zaključak

Zbog poboljšanja tehnologije iz godine u godinu, vidjet ćete da linije koje razdvajaju telefone i računala počinju nestajati. Ako pogledate nedavnu HONOR Magic 5 serija, možete vidjeti da vam značajke ovog telefona omogućuju komunikaciju, interakciju i učinkovito funkcioniranje čak i bez računala ispred vas. To je zbog golemih mogućnosti ove vrste telefona koji vam mogu pomoći u svakodnevnim zadacima i radu. Vaši telefoni sada imaju kapacitet da postanu mini-računalo u vašem džepu.