јун 13, 2024

Beogradska Nedelja

Најновије вести из Србије на енглеском, најновије вести о Косову на енглеском, вести о српској економији, српске пословне вести, вести о српској политици, балканске регионалне вести у …

Razlozi zašto se telefoni mogu smatrati računalima

Ljudi postaju svjesniji da mogu učiniti gotovo sve na svojim pametnim telefonima, baš kao i kako koriste svoja prijenosna računala i računala. Oni sada redovito koriste svoje telefone i postaju dio funkcija koje nude korisnicima. Serija HONOR Magic 5, na primjer, pokreće se najnovijim čipsetovima i mobilnim platformama kako bi omogućila ljudima bržu i lakšu komunikaciju nego ikad prije. S telefonima poput ovih, možete se stvarno pouzdati u to da će vaši uređaji djelovati kao računala. Kako su telefoni sada evoluirali da bi postali sličniji računalima u ovo doba?

Razlozi zašto se pametni telefoni sada smatraju moćnim računalima

Sada možete koristiti telefone za obradu dokumenata

Godinama prije, prijenosna računala i računala možete koristiti samo za pisanje dokumenata, pripremu datoteka za obradu podataka i izradu slajdova prezentacije. Imate samo aplikacije koje se mogu koristiti samo ako su instalirane na velikom računalu. Zbog evolucije tehnologije sada imate mobilne aplikacije koje funkcioniraju poput procesora dokumenata u računalu.

Možete pregledavati i uređivati datoteke pomoću aplikacija instaliranih na vašem mobilnom uređaju. Također možete koristiti mrežne aplikacije za izmjene dokumenta koji imate. Prezentacije slajdova sada se mogu raditi pomoću vašeg mobilnog uređaja. Čak i ako ste na putu na posao ili u pokretu, i dalje možete koristiti ove aplikacije za uređivanje svojih dokumenata.

Telefoni su sada opremljeni snažnim hardverom

Granice između telefona i računala doista postaju sve nejasnije zahvaljujući moćnom hardveru koji se nalazi u vodećim telefonima današnjice. Serija HONOR Magic 5 ima najnoviji Snapdragon 8 Gen 2 CPU model s Adreno 740 GPU. Ovaj hardver koristi višestruke aplikacije neprimjetno i bez zastoja. Vaša komunikacija s obitelji i suradnicima bit će glatka i bez gubitka signala zahvaljujući snažnim čipsetima instaliranim na modernim telefonima. Možete igrati igrice, otvarati aplikaciju kamere, pregledavati svoje društvene medije i pisati e-poštu istovremeno sa svojim mobilnim telefonom.

READ  Србија и Немачка дају Финској 12 бодова - есцИОУнитед

Telefoni sada mogu biti spojeni na internet 24 sata dnevno

Jedna od pogodnosti koje imate sa svojim telefonom je njegova povezanost s internetom tijekom cijelog dana. Telefoni ostaju povezani sa svijetom izvan vašeg cijelog dana kako bi primali e-poštu, obavijesti društvenih medija, važne dokumente putem e-pošte i druge stvari koje su vam važne. Telefoni čak i prednjače u odnosu na računala u ovom pogledu jer se većina računala mora ugasiti kako bi se oporavila i ponovno ubrzala.

Tu su i telefoni koji također omogućuju jednostavno povezivanje na Wi-Fi i Bluetooth. HONOR Magic5 Pro čak ima prvu arhitekturu samostalne antene koja pruža jednu od najboljih veza između Bluetooth uređaja i ubrzava Wi-Fi mreže, kao i sprječava kašnjenje. Možete se pouzdati u to da vaš telefon uopće neće usporiti dok radite na računalu. Vaši drugi uređaji također će funkcionirati najbolje kada ste na mobilnom uređaju.

Zaključak

Zbog poboljšanja tehnologije iz godine u godinu, vidjet ćete da linije koje razdvajaju telefone i računala počinju nestajati. Ako pogledate nedavnu HONOR Magic 5 serija, možete vidjeti da vam značajke ovog telefona omogućuju komunikaciju, interakciju i učinkovito funkcioniranje čak i bez računala ispred vas. To je zbog golemih mogućnosti ove vrste telefona koji vam mogu pomoći u svakodnevnim zadacima i radu. Vaši telefoni sada imaju kapacitet da postanu mini-računalo u vašem džepu.