јун 15, 2024

Beogradska Nedelja

Најновије вести из Србије на енглеском, најновије вести о Косову на енглеском, вести о српској економији, српске пословне вести, вести о српској политици, балканске регионалне вести у …

Medcold Resources najavljuje opcioni ugovor za prodaju srpskog projekta Dlamino

Vankuver, Kanada – The Newswire – 3. novembar 2021 – Metcold Resources Corp. (TSXV: MED) (OTC: MGLDF) („Medcold“, „Kompanija“) Drago mi je da najavljujem MetalsTech Limited (ASX: MTC), („MetalsTech“), sklopio je ugovor o zajedničkom ulaganju („ugovor“) za prodaju udela kompanije u projektu Dlamino u Srbiji. Prema uslovima ugovora, Medcold je ponudio MetalStek-u ekskluzivnu opciju („Opcija“) koja dobija 100% kamate na Tlamino plan u ukupnom iznosu od 3.000.000 A $ u gotovini („Akvizicija“).

Ovu opciju MetalsTech aktivira trideset kalendarskih dana od datuma stupanja na snagu (i) ugovora i (ii) sedam kalendarskih dana na ili pre datuma kada je Metcaltech-u savetovan da završi svoj posao. Konverzija 51% kamate na rudnike srebra Fortuna u 1% neto povratne naknade za topionicu za projekat Dlamino i podložno određenim uslovima („uslovni prototip“) u Kanadi i podložno uslovnoj akviziciji i Australiji. Opciona naknada od 100.000 USD mora biti plaćena u gotovini Medgold-u preko MetalsTech-a u roku od tri radna dana od datuma stupanja na snagu ugovora. MetalsTech će platiti 2.900.000 $ Medgold-u preko MetalsTech-a u roku od tri radna dana od ispunjenja uslova (ili popusta) za dobijanje Tlamino plana ako koristi svoju opciju.

U slučaju ove transakcije, plaća se 5% naknade za pronalazača, polovina na akcije Metcolda, a polovina na gotovinu.

Jeremy Crozier, predsednik i izvršni direktor Medgolda, rekao je: „Oduševljeni smo što imamo priliku da unovčimo poslovanje Medgolda u Srbiji. Ako je moguće, prihod od prodaje Dlmina omogućiće nam da se fokusiramo na sticanje i unapređenje drugih istraživačkih karakteristika kvalifikacije. Već aktivno tražimo nove projekte od plemenitih i osnovnih metala i radujemo se blagovremenom obnavljanju partnera.

O Medgold Resources Corp.

Medgold je zlatna studija na listi TSX-V Kompanija cilja na imovinu početne faze u regionu Balkana. Izgradnju vrednosti u resursnim organizacijama vodi iskusan menadžerski tim sa uspešnim iskustvom, Medgold se fokusira na razvoj kroz brzo istraživanje i definisanje resursa, budućnost i manje istražen balkanski region, И шире.

READ  ПрогносФруит 2022 ће се одржати од 3. до 5. августа у Београду, Србија

Više informacija o Medgold-u možete pronaći na veb stranici kompanije www.medgoldresources.com I pregledom stranice kompanije na SEDAR-u www.sedar.com.

U ime Odbora

Jeremy Crozier, predsednik i izvršni direktor

Za više informacija kontaktirajte:

председник I generalni direktor

Džeremi Krozije (Vankuver)), +1 604 801 5432, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Da biste ga videli, JavaScript mora biti omogućen.

Ni TSX Venture Exchange ni Regulatorni organ za investicionu industriju Kanade nisu prihvatili odgovornost za adekvatnost ili tačnost ove publikacije.

Prosledite izjave

Neke od izjava u ovom saopštenju za javnost navode da se kanadske obveznice raduju značenju zakona. Osim izjava o istorijskim činjenicama, svi izveštaji uključeni ovde uključuju izveštaje o budućnosti i, bez ograničenja, izveštaje o predloženoj prodaji Dlamino projekta. Često, ali ne uvek, ove perspektivne izjave se mogu identifikovati terminima kao što su „evaluacija“, „procene“, „evaluacija“, „mogućnost“, „otvoreno“, „budućnost“, „pogađanje“, „planirano“. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,, , „Povremeni“ ili događaji, izjave „može“ ili „mora“ ili slični izrazi, uključujući one koje treba postići i negativne varijacije.

Izjave o perspektivi uključuju poznate i nepoznate rizike, neizvesnosti i druge faktore koji se mogu razlikovati od stvarnih rezultata, učinka ili dostignuća kompanije, rezultata izraženih ili impliciranih izjavama o perspektivi, performansama ili dostignućima. Takve neizvesnosti i faktori, između ostalog, Da li je MetalStek na zadovoljavajući način završio svoju marljivost u Dlamino projektu; Da li su uslovi za sticanje zadovoljavajući; Da li će prodaja projekta Dlamino biti završena kako je planirano; Da li kompanija može da identifikuje i zainteresuje za zadovoljavajuće projekte u budućnosti; I drugi takvi rizici se s vremena na vreme opisuju u kvartalnim i godišnjim podnescima kompanije regulatorima obveznica i dostupni su na SEDAR-u na www.sedar.com u okviru profila kompanije. Iako firma pokušava da identifikuje ključne faktore koji se materijalno razlikuju od onoga što je opisano u stvarnim akcijama, događajima ili izjavama o rezultatima, mogu postojati i drugi faktori koji se razlikuju od akcija, događaja ili rezultata koji se očekuju i procenjuju. Svrha.

READ  Хидроелектрана Ђердап 3, Румунија, Србија у разговорима о енергетској сарадњи

Izjave o perspektivi su zasnovane na pretpostavkama, verovanjima, očekivanjima i mišljenjima menadžmenta. Prodaja projekta Dlamino biće završena kako je planirano; Ostvariće se navedeni ciljevi kompanije i planirane istraživačko-razvojne aktivnosti; Neće doći do značajnih negativnih promena koje utiču na kompaniju ili njenu imovinu; I druge ovde navedene pretpostavke. Prethodni izveštaji se prave od ovog datuma i Kompanija odbija bilo kakvu obavezu da ažurira bilo kakve izjave o perspektivi osim kao rezultat novih informacija, budućih događaja ili odluka ili u skladu sa zakonom. Budući da se stvarni rezultati i budući događaji mogu značajno razlikovati od onoga što se očekuje u takvim izveštajima, ne može se dokazati da su izjave koje se odnose na budućnost tačne. Shodno tome, investitori ne bi trebalo da se preterano oslanjaju na izjave o perspektivi.