јун 23, 2024

Beogradska Nedelja

Најновије вести из Србије на енглеском, најновије вести о Косову на енглеском, вести о српској економији, српске пословне вести, вести о српској политици, балканске регионалне вести у …

Uživo iz Srbije: Dana 1 U23 Worlds Updates

Pratite ovde za najnovije događaje sa Svetskog prvenstva za U23 2021. u Beogradu, Srbija. Prvog dana grčko-rimske akcije nastupilo je pet američkih rvača: Tejlor Lamont (55 kg), Dejvid Stefanijan (63 kg), Britain Holmes (77 kg), Spenser Vuds (87 kg) i Brendon Mets (130 kg).

Svetsko prvenstvo za U23 2021

Utakmice počinju u 5.30 časova po istočnom vremenu i počinju u 13.00 sa četvrtfinalom. Možete pogledati celu tabelu Evo I u zagradi Florina.

Idi na vreme! Možete videti zadatke na prostirci Evo.

Ažuriranje: David Stephanian gubi prvo kolo i njegova prva utakmica će biti broj 36 u Mad B

Osmina finala (77 kg): UK Homes, SAD protiv Dilšota Omandaldeva, UZB

1. sezona: Britanija Holms šutira za tim SAD u Beogradu! LEVA GLAVA UZB 30 sekundi UZB četiri tačke u mreži, ali Holms može da se zaključa oko tela i otkotrlja naopačke do 1 poena. Pošto nije mogao da dođe do okreta, sudija ih je naterao da se povuku. Holms je napravio dobar pokušaj okretanja rukom na 1:20, ali su sudije to proklizale. Pozvan neaktivan Holms u roku od 2 minuta. Bočni sudija je veslao belim, ali su 2 od 3 pristala da ispuste Holmsa. UZB je uspeo da uđe u karoseriju i povuče Holmsa u vazduh, ali Holmsa nije mogla da preokrene njegova čvrsta odbrana. 5-1 tokom pauze.

READ  Прва велика конференција о соларној енергији у Србији одржава се 14. априла

2. Period: Još nema bodova u prvoj polovini ovog perioda. Holms kontroliše i napada centar. UZB je već trebao biti pozvan na prazan hod. Za 30 sekundi do kraja još nije jasno kako UZB nije pozvan da radi. I to će učiniti. Bezbednost i neaktivan poen na početku ovog perioda donose pobedu Uzbekistanu.

Omondeldiyeb Dec. Holmes, 5-1


Osmina finala (87 kg): Spenser Vuds, SAD protiv Simon Simonoviča, POL

Period 1: Poljska agresivno izlazi i snažno zaranja u telo u 25 sekundi meča. Vuds se uhvatio za duplo i pokušao da baci Poljsku, ali završava u velikoj nevolji na leđima. Nakon što su Vudsa držali na leđima oko 15 sekundi, policajci su potvrdili pad.

Simonovich Fall Woods


Osmina finala (55 kg): Tejlor Lamont, SAD protiv Artema Telinu, MDA

Sezona 1: Patka traži manje od 50 sekundi u Moldaviji, ali Lamont drži ruke unutra. U 59 sekundi policajci nazivaju Lamonta neaktivnim, dajući poen Telenu i obarajući Lamonta. Telenu traži akciju glavom napred, ali ne može da je izvede. Dvominutni dečak na MDA je neaktivan, ali je belo veslo. 1. period se završava rezultatom 1-0. Tejlor se dobro zabavljao sa prednje strane od nogu, ali nije uspeo da postigne gol. Hajde da vidimo da li možemo bar da ga nosimo na telefonu

Period 2: Moldavija vas poziva da pasivno pojedete oznaku od 28 sekundi. Ovo daje LaMont-u priliku da vodi i bude najbolji u kriterijumima. LaMont stiže do gola, ali ne može da postigne gol. Tejlor sada bolje kontroliše centar. 1 minut do kraja. Moldavija hrabro pokušava kada ima 35 sekundi da izbaci Lamonta, ali Lamont ide do Matadora, koji ga vuče na strunjaču i prizemljuje, dok oni dovikuju dok izlaze van granica. Telinu se udvostručuje za 10 sekundi, ali Lamont vrti glavom i izbegava poene. Moldavija izaziva, ali gubi, tako da je rezultat i dalje 2-1 za pet sekundi. Lamond se plasirao u četvrtfinale!

READ  Србија завршава пројекат Броадбанд Гига Сербиа

LaMont Dec. Telinu, 2-1


Osmina finala (130 kg): Brendon Mets, SAD – Vladislav Kovalenko, UKR

Sezona 1: Čini se da Metsi imaju određeni nivo prednosti u odnosu na svoje protivnike. On je veliki teškaš. Metsi su napravili duple golove za 1 minut. Bačen je u stranu, a oficir je mrtav i prstima mašu Metsima, ali ne znam zašto. 1:30 Smanjuje neaktivnost u Metsu. UKR traži prednju glavu, ali Metsi ustaju i beže. Mec duplo bacanje ide istim bacanjem, ovoga puta dozvoljeno! Mat oficir ide 2 za savršeno bacanje jer UKR nije jasno izražen, ali bočna strana i sto su belo veslo. Još 1-0 Ukrajina.

Period 2: Metsi su udarili u telo i jurnuli ka Kovalenku, koji je iskoristio sopstveni tempo Metsa protiv njega i bacio ga. Mec ne otkriva, ali daje 1 poen za savršeno bacanje. Ukrajina poziva na pasivno 1:16. Metsi padaju a da ništa ne dobiju u poslednjem trenutku.

Kovalenko dec. Mets, 2-1


Osmina finala (63 kg): Dejvid Stefanijan, SAD protiv Kornelijusa Rusua, MDA

1. trećina: Za 1 minut, nije se mnogo dogodilo. 15 sekundi kasnije, Stefani je oborena. Rasu zaključava ključ i vozi Stefani do ivice, ali oni prelaze granicu. Ovo označava kraj 1. perioda. 1-0 MDA.

Period 2: Oba rvača se menjaju da dođu do brave, ali nisu stvarno uključeni u napad. Konačno Stefani ide da zamahne rukom u sredini, ali je ocenjeno da je to bio as. Posle 25 sekundi, Stefanijan je bio neaktivan, što ga dovodi do 2-0 i još jednom. Još jednom dobra odbrana Stefani. Rasu ga je zatvorio u poslednjem trenutku i pobedio sa 2-0.

Rasu Dec. Stefanijan, 2-0


Sledeće: Četvrtfinale (55 kg): Tejlor Lamont, SAD protiv Džordža Togocea, Geo

READ  УНХЦР и Комесаријат за избеглице и миграције Републике Србије и њихова сарадња - УНХЦР Србија